• Δουδούμης ψητοπωλείο
  line1
  line2
  Νοέμβριος 2015. Ψητοπωλείο Δουδούμης. Αδεια Εργασιών Μικρής κλίμακας για την ανακαίνιση καταστήματος. Διακόσμηση: Αγγελική Αμπελιώτη.          

Η ανακαίνιση θα μεταμορφώσει την κατοικία σας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σας, παρέχοντάς σας καλαίσθητους χώρους, λειτουργικούς, με άνετα δωμάτια προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, γρήγορα και με προκαθορισμένο ύψος κοστολόγησης.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις επισκευές – ανακαινίσεις (ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακαινίσεις γραφείων, ανακαινίσεις καταστημάτων), ώστε να αξιοποιήσετε τις λειτουργικές δυνατότητες ενός παλαιότερου κτιρίου και να το προσαρμόσετε στις σύγχρονες ανάγκες, τις νέες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, αλλά και στη ραγδαία αλλαγή των οικονομικών μας δεδομένων.

Η ανακαίνιση σπιτιού δεν αποτελεί μια φθηνή και πρόχειρη λύση για τον ιδιοκτήτη, αλλά μια έξυπνη επένδυση, που με την σωστή μελέτη θα αποτελέσει την ιδανική λύση.

Η ανακαίνιση γραφείων και η ανακαίνιση καταστημάτων υλοποιείται με ταχύτητα και αξιοπιστία από οργανωμένα συνεργεία μας, ώστε να μην επηρεάζεται ο ρυθμός εργασίας της επιχείρησης με καθυστερήσεις που επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη.

 

Στο τεχνικό γραφείο Θοδωρή Μαρίνη, με άριστο επιστημονικό υπόβαθρο αξιοποιούμε κάθε σύγχρονο σχεδιασμό και ποιοτικά αξιόπιστο υλικό, ώστε να πετύχουμε το ιδανικό κατά περίπτωση αποτέλεσμα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης στο οικοδομικό έργο ή σε επιμέρους κατασκευές (δωμάτια, μπάνιο, κουζίνα, γραφείο) με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους, περιβαλλοντικής προστασίας κι ενεργειακής απόδοσης.

Από πού ν' αρχίσετε και γιατί σας συμφέρει να κάνετε ανακαίνιση;

Η ανακαίνιση είναι συνήθως μια διαδικασία που φέρνει εκνευρισμό, άγχος, αναστάτωση, μεγάλο κόστος και χρονική καθυστέρηση, όταν δεν γίνεται με μελέτη που θα αξιοποιήσει όλα τα δεδομένα του κτιρίου (ανακαίνιση κατοικίας ή ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου).

Εμπιστευτείτε μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας με μια επίσκεψη χωρίς κόστος, ώστε να διαμορφώσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές σας ανάγκες από έναν έμπειρο μηχανικό και να κερδίσετε χρόνο και χρήματα.

Αν το σπίτι/γραφείο κατοικείται, πώς θα γίνει η ανακαίνιση;

Η εμπειρία του Θοδωρή Μαρίνη και ο σεβασμός του τεχνικού μας γραφείου προς τον πελάτη, μας ωθούν στη χρήση τεχνικών συντονισμού, ώστε να τηρούνται επακριβώς τα χρονοδιαγράμματα σε ώρες και χρόνους προκαθορισμένους εξ’ αρχής, ώστε να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, με την ελάχιστη δυνατή «αποδιοργάνωση» του ιδιοκτήτη.

Ποιοι παράγοντες «επιβάλλουν» μια ανακαίνιση;

Εκτός από την ανάγκη για αισθητική αλλαγή και διαμόρφωση του χώρου, όπου σας κάνουμε αρχιτεκτονικές μελέτες λειτουργικότητας αλλά και διακοσμητικές προτάσεις εσωτερικού χώρου, αναλαμβάνουμε μελέτες και ανακαινίσεις σε κτίρια με κακοτεχνίες, με φθορές από την πάροδο του χρόνου, από σεισμούς, άλλες φυσικές και μη καταστροφές (σάπιες σωληνώσεις, ηλεκτρικά προβλήματα, κακή θέρμανση), επεκτάσεις και επισκευές νέων κτιριακών εγκαταστάσεων σε υπάρχον κτίριο λόγω μιας νέας οικογένειας (γάμος, παιδιά) ή λόγω κληρονομιάς μιας κατοικίας που θα θέλατε να ξαναχτίσετε γιατί είναι παλιά, αλλά δεν έχετε τόσα χρήματα.

Ποιες ενδεικτικές εργασίες ανακαίνισης αναλαμβάνουμε;

 • Εσωτερικές διαρρυθμίσεις του χώρου, διαρρύθμιση δωματίων, ανέγερση τοίχων
 • Ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση υπνοδωματίων, νέες βεράντες
 • Επιδιόρθωση όψης κτιρίου, αντικατάσταση σοβάδων, γύψινων, ντουλαπών
 • Αντικατάσταση δαπέδων και κουφωμάτων
 • Ανακαίνιση κι αποκατάσταση κτιρίων
 • Διαμόρφωση γραμματειακού χώρου και γραφείων με άνετα και λειτουργικά χωρίσματα
 • Προσαρμογή νέων υλικών για αισθητική ανακαίνιση όπως επιθυμεί ο πελάτης
 • Προτάσεις διαρρύθμισης εξωτερικών χώρων
 • Πλήρης ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου (κατάστημα, ξενοδοχείο, γραφείο, βιομηχανικός χώρος κλπ)
 • Μελέτες αντικαταστάσεις ηλεκτρικού και υδραυλικού συστήματος
 • Μελέτη μονώσεων, συστημάτων κλιματισμού, ηλιακούς, εξοικονόμηση ενέργειας
 • Μελέτες τοποθέτησης συστημάτων σκίασης
 • Συστήματα συναγερμού, παρακολούθησης, πόρτες ασφαλείας
 • Μελέτες για αποθηκευτικούς χώρους, εξώστες, πατάρια, εσωτερικές πόρτες
 • Βαφές και πολλές άλλες ακόμη οικοδομικές εργασίες.

 

Δυνατότητα ανάληψης οποιουδήποτε ιδιωτικού έργου από εξειδικευμένα συνεργεία με απόλυτο ποιοτικό έλεγχο της κατασκευής σε οποιοδήποτε στάδιο. Το Τεχνικό Γραφείο Θοδωρή Μαρίνη έχει μεγάλη εμπειρία σε ενισχύσεις κτιρίων βλαμμένων από σεισμό, σε ανακαινίσεις και επισκευές.

 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εαν ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία μας επικοινωνήστε μαζί μας?